Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school


Nieuws van de kinderboerderij

Boxtel oostdag.
De kinderboerderij staat weer met een leuke kraam op de Boxtel oostdag op zondag 30 september van 11.00 tot 16.00 uur. Wij zijn te vinden op het Rollebol Speelplein bij de Rots, waar voor kinderen van alles te beleven is: springkussens, big wheels, schmincken, spelletjes etc. Natuurlijk is de knuffelbak erbij, waar je onder begeleiding konijntjes en cavia's mag aaien. De kinderboerderij is die zondag geopend van 14.00 tot 16.00 uur.
Kinderboeken.
De kinderboerderij is sinds kort een Kinderzwerfboekstation. In de boekenkast in gezellige speelhoek binnen, vind je boeken met een zwerfsticker. Deze zijn gratis om mee te nemen, te lezen en weer op een andere plek achter te laten waar kinderen komen. Dit om het (voor)lezen te bevorderen, ook voor mensen met een kleinere beurs, We hebben boeken voor alle leeftijden: voorleesboeken voor de allerkleinsten, eerste boeken om zelf te lezen en boeken voor oudere kinderen. Help ons mee door meer boeken te verspreiden en anderen enthousiast te maken en kom vooral een boekje halen met je kind! Vanwege de Kinderboekenweek die in oktober begint hebben we prachtige nieuwe boeken binnen gekregen, leuke kleurplaten en krantjes.
Dierendag.
Op 4 oktober is het Wereld dierendag. Natuurlijk willen wij dat met zoveel mogelijk kinderen vieren! Daarom houden we dit op zondag 7 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen mag gezonde traktaties maken voor de dieren en ze zelf voeren. Kom wel een beetje op tijd, anders hebben de dieren hun buikjes al helemaal vol. Binnen in de huiskamer mag je knutselen en kleuren, deelname is gratis.
Halloween.
Op woensdag 31 oktober vieren we Halloween op de kinderboerderij. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn kinderen (verkleed komen mag) welkom om te knutselen in de huiskamer. Wil je een pompoen uithollen of versieren? Neem die dan zelf mee! Wij zorgen voor een kaarsje.

 


thema

Kinderboekenweek 2018

 

Gouden weken !

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

Kinderraad

 

Proficiat 

 

Kijk snel