Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school


Nieuws van de kinderboerderij

Kerststukje maken.

 

Op woensdag 19 december mogen kinderen een kerststukje maken op de kinderboerderij. Neem zelf een mooi potje of schaaltje mee en een tuinschaar, voor de rest van het materiaal wordt gezorgd. Ook kun je een sfeervol windlichtje knutselen in de huiskamer, daar hoef je niets voor mee te nemen. De activiteit is van 14.00 tot 15.00 uur, dus kom op tijd. Deelname is gratis.

 

Openingstijden feestdagen.

De kinderboerderij is op 1een 2kerstdag gesloten, ook op 31 december en 1 januari zijn we dicht. De rest van de kerstvakantie zijn we volgens de reguliere tijden geopend. Kijk op onze website (www.kinderboerderijboxtel.nl) en onze Facebookpagina, dan ben je altijd op de hoogte.

 

Kinderboeken.

De kinderboerderij is sinds kort een Kinderzwerfboekstation. In de boekenkast in gezellige speelhoek binnen, vind je boeken met een zwerfsticker. Deze zijn gratis om mee te nemen, te lezen en weer op een andere plek achter te laten waar kinderen komen. Dit om het (voor)lezen te bevorderen, ook voor mensen met een kleinere beurs, We hebben boeken voor alle leeftijden: voorleesboeken voor de allerkleinsten, eerste boeken om zelf te lezen en boeken voor oudere kinderen. Help ons mee door meer boeken te verspreiden en anderen enthousiast te maken en kom vooral een boekje halen met je kind! 

 


thema

 

Serious Request

 

Kerstviering 2018

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

Kinderraad

 

Proficiat 

 

Kijk snel