Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school


Doppenactie

Frisdrankflessen worden al sinds jaar en dag ingeleverd bij supermarkten voor statiegeld. Meestal gebeurt dit mét dop. Maar dat laatste hoeft echter niet en bovendien kan de dop van deze flessen en van andere verpakkingen een betere bestemming krijgen. 

 

Doppeninzameling voor KNGF Geleidehonden

Verspreid door heel het land zetten enthousiaste spaarders zich namelijk in voor de doppeninzameling voor KNGF Geleidehonden. Het gaat dan om de harde doppen, die moeilijk buigbaar zijn. Deze doppen zijn geld waard en kunnen gebruikt worden om KNGF Geleidehonden te steunen bij de opleiding van hun honden. 

 

De basisopleiding van een hond kost ca. 5.000 euro. Hiervoor krijgt de hond in zijn eerste levensjaar een goede basis die onmisbaar is om een goede geleidehond te worden. Alle kosten zijn inbegrepen; te denken valt aan voer, medische onkosten en professionele begeleiding van het pleeggezin en KNGF-instructeurs. Voor deze basisopvoeding zijn ongeveer 11 miljoen doppen nodig. 

 

Dat zijn heel veel doppen en daar willen wij hier in de gemeente Boxtel graag een steentje (dopje) aan bijdragen. 

Tegelijk met de inzameling van de lege flessen voor Serious Request nemen we als school momenteel ook deel aan bovengenoemde actie. Twee vliegen in een klap dus ! U kunt uw flessen inleveren bij de groepen 8 en de doppen in de inzamelcontainer in de grote zaal !


thema

  

Beste wensen voor 2019 !!!

 

Activiteiten Buurtsport

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

Kinderraad

 

Proficiat 

 

Kijk snel