Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school


Bliksemstages

Binnen Boxtel hebben ze in kleine groepjes een bedrijf bezocht. De kinderen zijn bij de volgende bedrijven geweest: VDL, WSD, Legrand, Albert Heijn, Jumbo, DA, Liduina, Simeonshof, de Spankert, Brabants Centrum, Klein Kindercentra, Rabobank, de Gemeente Boxtel en Deegeluk.

 

Tijdens de stage hebben ze een rondleiding gekregen door het bedrijf, maar ze hebben ook écht mogen meedraaien in het bedrijf. Wat hebben ze onder andere gedaan:
- De kinderen bij VDL hebben mogen lassen.
- Bij het Brabants Centrum zijn ze op ‘zoek’ gegaan naar nieuws. Hierover hebben ze een artikel geschreven. Dit artikel verschijnt in de editie van morgen.
- Het groepje dat naar de Albert Heijn mochten meedraaien als vakkenvuller, caissière of magazijn-medewerker.
- De kinderen bij Legrand hebben een eigen oplader mogen maken.
- Etc.

 

De volgende stap is het maken van een presentatie over de Bliksemstage. Volgende week vrijdagochtend  presenteren de groepjes hun ervaringen omtrent de Bliksemstage. De bedrijven, waar de kinderen vandaag stage hebben mogen lopen, zullen hier ook bij aanwezig zijn.

 

Volgende week woensdag (15 mei) gaan de kinderen uit groep 5 op Bliksemstage. Ook dit is in het kader van talentontwikkeling en beroepsoriëntatie. De kinderen uit deze groepen bezoeken onder andere de volgende bedrijven: De bereden politie, Daniel’s Gym, bakkerij van Doorn, Herenboeren en de Waag.

 


thema

  

Gewoon Super !!!

 

Mooie nieuwe speelplaats !!!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

Kinderraad

 

Proficiat 

 

Kijk snel