Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school


Nieuws van de kinderboerderij

Halloween.

 

We vieren Halloween op woensdag 30 oktober van 14.00 tot 15.30 uur. Neem je eigen pompoen of kalebas mee om uit te hollen en versieren. Kom proeven van de pompoensoep en knutselen in de versierde activiteitenruimte in de nieuwe schuur, bijvoorbeeld een leuk windlichtje maken. Verkleed komen mag, maar hoeft niet. Deelname is gratis en al het materiaal, behalve de pompoen is beschikbaar.

 

Mezenkastjes tegen de processierups.

 

De Gemeente Boxtel stelt materialen ter beschikking om mezenkastjes te maken, die worden opgehangen aan eikenbomen, om de processierups op een natuurlijke manier te bestrijden. Iedereen in de gemeente kan zich opgeven om het materiaal op te halen of gezellig samen te knutselen bij het Hobbycentrum of de kinderboerderij. Op Boxtel.nl vind je meer informatie en kun je jezelf aanmelden. Leuk om samen als buurtbewoners of je kinderen mee te doen!

 

Zelf boeren?

 

Lijkt het je leuk om zelf dieren te verzorgen en voeren, eieren te rapen en de kinderboerderij voor jezelf alleen te hebben? Vraag eens aan je ouders of ze tijd hebben in het weekend om mee te komen helpen op de kinderboerderij. Heel mooi vrijwilligerswerk voor jong en oud! www.kinderboerderijboxtel.nl

 
thema

  

HERFSTVAKANTIE !!!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

Kinderraad

 

Proficiat 

 

Kijk snel