Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school


Sinterklaas op bezoek in Boxtel

Op zaterdag 16 november arriveert Sinterklaas in Nederland. ’s Avonds gaat hij dan overnachten op kasteel Stapelen waar hij te gast mag zijn tot en met dinsdag 4 december. Het thema van de intocht en het verblijf is dit jaar “Cijfers en letters”. 

 
Op zondag 17 november brengt de Sint met zijn pieten een bezoek aan het centrum van Boxtel. Hij vertrekt rond 12.20 uur vanaf de Raapakkerbrug (Raaphof) en komt per boot rond 12.30 uur aan bij de Zwaansche Brug.  

 

 
Vanaf die plek loopt de Goedheiligman samen met burgemeester Fons Naterop door de Rechterstraat - via de Kruisstraat - naar de Markt waar hij officieel ontvangen wordt. 

 

Dit welkomstfeest wordt gepresenteerd door Marcel van Galen en muzikaal opgeluisterd door de Red River Band. Ook de dansers van ‘Angela’s project’ verzorgen een optreden. De kinderen van Boxtel kunnen de Sint dan op de Markt de hand schudden en ontvangen natuurlijk een traktatie.  

 
Na de intocht keert Sint met zijn pieten terug naar kasteel Stapelen waar hij vanaf 18 november op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vele Boxtelse onderbouwgroepen gaat ontvangen. 

 

Vanwege het feit dat de Sint dit jaar twee op Stapelen verblijft is het bezoekschema aangepast en richten ze zich speciaal op de groepen 1 t/m 3. 
 

In het weekend kunnen kinderen met hun ouders/grootouders/begeleiders een bezoekje brengen aan de Sint op Stapelen. Dit kan op de volgende data: 

 

  • Zaterdag 23 november en zaterdag 30 november van 09.30-12.00 uur en van 13.30 -17.30 uur 

  • Zondag 24 november en zondag 1 december van 09.30-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur 

 

Reserveren van tevoren is niet mogelijk, maar ook op de binnenplaats is het goed toeven in Sinterklaassfeer. 

 
De weekendbezoeken aan Sinterklaas op Stapelen zijn gratis. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vele Vrienden van Sint die in natura of financieel dit project ondersteunen. Verder is de organisatie Boxtel Vooruit natuurlijk blij met donaties die in een speciale ‘giftenpot’ gedeponeerd kunnen worden. 

 

Ook dit jaar wordt er een speciaal Sinterklaasboekje uitgebracht waarin alle informatie, liedjes, plattegrond, wensenlijst, kleurplaat en het speciale Boxtelse Sinterklaaslied zijn opgenomen.  

 

Alle kinderen van de groepen 1 t/m 3 krijgen dit via de scholen aangereikt en het is de bedoeling dat ze dit mee naar huis nemen als informatieboekje en ook meenemen als ze met de groep bij Sint op bezoek komen. De boekjes worden op binnenkort op de scholen afgegeven.  

 

Binnenkort is ook de website www.stapelopsint.nl in de lucht en ook daar is nog allerlei nuttige informatie te vinden. 

 

Tot ziens bij STAPEL-OP-SINT-2019 !!!

 


thema

 

Week van de mediawijsheid

 

8 t/m 15 november 2019

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

Kinderraad

 

Proficiat 

 

Kijk snel