Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school


Inzamelactie Jumbo

 

 Beste ouders, 

Gisteren vroegen wij u steun voor de ontwikkeling van de zogenaamde Angela eXperience. We mochten hier al verschillende positieve reactie op ontvangen. Heel fijn! 

Vandaag vragen wij uw steun voor een nieuwe spaaractie. Hieronder vindt u de uitleg. 

 

Vanaf woensdag 30 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van €10, ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen we extra sport- en spelmaterialen voor de leerlingen aanschaffen. 

 

Op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl/angelaschool kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan onze school toekennen. 

Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Tot slot kunnen de kinderen de gespaarde punten ook inleveren op school. In de aula staat hiervoor een speciale spaarbox. 

Alvast super bedankt! 

 

Team Angelaschool 

 

NB 

Wij vinden het spijtig dat beide acties tegelijkertijd spelen. Door omstandigheden is deze Jumbo spaaractie die eerder gepland stond, doorgeschoven naar deze periode. Natuurlijk hopen wij toch dat er veel spaarpunten verzameld worden

thema

Tip van de week:

 

17 t/m  25 oktober

       HERFSTVAKANTIE

 

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

Kinderraad

 

Proficiat 

 

Kijk snel