Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school


Eindmusical Over de kop

De afscheidsmusical voor 2021 Over de Kop gaat over het attractiepark Ruigrijk. In Ruigrijk staan de mooiste achtbanen van Europa. De directie van het park wil graag een nieuwe achtbaan bouwen en dit Over de kop - afscheidsmusical 2021 - Japie

keer doen ze dat op een speciale manier. Ze organiseren een Achtbaan Challenge: wie kan de mooiste achtbaan verzinnen? De enige voorwaarde is: hij moet over de kop gaan!

Veel kandidaten laten hun ontwerp zien aan de jury. Japie, een dromerige jongen die houdt van achtbanen tekenen, zit in het publiek. Als hij per ongeluk op de presentatiestip belandt, laat zijn tekening zien van een achtbaan die wel acht keer over de kop gaat en waarbij je kunt uitstappen in het wolkenrijk. Japie wordt hartelijk uitgelachen door de jury.

Maar de volgende dag staat daar opeens, tot ieders verbazing, Japies achtbaan! Hoe kan dit?! Dit is onmogelijk! Ook Japie is verbaasd. Maar niet lang, want voordat iemand hem kan tegenhouden is hij in een karretje gestapt en vertrokken. Iedereen wacht ongeduldig, maar het karretje komt niet terug… Waar is Japie gebleven?!

Over de kop - afscheidsmusical 2021 - De achtbaan

De burgemeester komt erop af: ‘Meteen afbreken die achtbaan!’. ‘Maar er zit een jongen boven!’ ‘Wat een onzin! Een achtbaan die uit het niets ontstaat, dat kan niet echt zijn!’. Zal Japie op tijd terugkomen, voordat de achtbaan wordt opgeblazen?

 

En wat gebeurt er eigenlijk ’s nachts in Ruigrijk, als de bezoekers er niet zijn??

Je maakt het mee in de afscheidsmusical van 2021: OVER DE KOP.

 

Vol met acts en leuke rollen als de Willem de Opvliegende Hollander, de fakir, Pelle van Pelles Panenkoekenrestaurant en de bergbeklimmers Helmut en Heinz. Het wordt een feestje voor iedereen!

 

Deze afscheidsmusical voor groep 8  is ontwikkeld in samenwerking met de Efteling.

 

Met negen aanstekelijke liedjes, lekker veel rollen, een spannend verhaal maar ook een gratis app en heel veel online instudeer mogelijkheden, staat alles klaar om ook dit jaar weer groep 8 een spetterend einde van hun schooltijd te laten beleven.

 


thema

Tip van de week:

 

Eindmusical 2021

    "Over de kop"

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

 

Proficiat 

 

Kijk snel