Welkom op de Angelaschool
Goed onderwijs op een leuke school

Musical 2019

Waar gaat Gewoon Super over?
Manus werkt in een doodgewone supermarkt, Gewoon Super. Het lijkt alsof de tijd daar een beetje heeft stilgestaan. Ze hebben maar twee soorten chips en je kunt er niet pinnen. Het personeel neemt de tijd voor zijn klanten, waardoor alles een beetje langzamer gaat. Maar gelukkig knapt Manus als ‘manusje-van-alles’ veel klusjes op, waardoor alles toch voor elkaar komt. Dat kan Manus, omdat hij een geheim heeft: als hij de oude klok van de muur haalt, staat de tijd letterlijk stil. Zo kan hij achterstallig werk verrichten.


Het personeel wordt opgeschrikt als opeens blijkt dat ze zijn genomineerd voor de wedstrijd Supermarkt van het Jaar. Dit is een prank van de youtubers van KapotTV die ook al een keer stiekem hebben overnacht in de supermarkt. Het personeel weet niet wat ze ermee aan moeten. Ze zijn toch niet hip genoeg om hieraan mee te doen? Maar voor ze het weten, raken ze verzeild in de wedstrijd.Wat doen al die vreemde types ineens in de supermarkt? Kan Manus ervoor zorgen dat de supermarkt de wedstrijd wint?

 

Het belooft weer een feestelijke musical te worden met negen lekkere liedjes, vol met leuke rollen en het publiek mag zeker niet stil blijven zitten!

thema

  

HERFSTVAKANTIE !!!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Kijk snel

kidsplace

Kinderraad

 

Proficiat 

 

Kijk snel