Nieuws

WIST JE WEL DAT......

De jeugdprins carnaval dit jaar van onze school afkomstig is !!! We feliciteren Prins Ike van der Wal met zijn benoeming tot Jeugdprins Indegat 2023 !!!! Angelalaaf !!!!!!

Agenda

Maandag 5 december: Sint Nicolaas bezoekt onze school

Dinsdag 6 december: Kinderen zijn vrij van school

Donderdag 22 december: Kerstmarkt Angelaschool

Vrijdag 23 december: School uit om 12.00 uur i.v.m.....

KERSTVAKANTIE VAN 24 DECEMBER T/M 8 JANUARI

Musical 2023

Ook de huidige groepen 8 nemen aan het einde van dit schooljaar weer afscheid met een knallende musical. Dit jaar hebben we gekozen voor de nieuwste musical van Rep en Roer. De musical heet: Zo goed als nieuw.

Waar gaat de musical over?

Zo goed als nieuw speelt zich af in een kringloopwinkel. De zaken gaan daar niet zo goed, want mensen komen vooral spullen brengen en kopen nauwelijks iets. Ze willen vooral nieuwe spullen hebben, zoals de nieuwe telefoon die binnenkort verschijnt: de WhyPhone.

Ook Yara, een meisje dat na de zomer naar de middelbare school gaat, wil er een hebben. Ze brengt haar oude knuffelbeer naar de kringloopwinkel. Maar ze krijgt spijt. Ze wil haar beer terug, maar hij is nergens meer te vinden. Toch is hij niet verkocht. Hoe kan dat?

Wat is de waarde van oude spullen? Zo goed als nieuw gaat over het oude koesteren en het nieuwe omarmen. Net als bij de overgang van de basisschool naar de middelbare.